logo

Overwerken?

Wees voorbereid en bestel de luxe broodjes:

bestellijst


Een heerlijke warme maaltijd:

bestellijst

Koningklijke Horeca NederlandSVHECABO | erkend leerbedrijf

Partyschotels
is een onderdeel van:Partyservice Nederland


Over ons Afdrukken

Wij stellen ons graag aan u voor

Van der Linde Catering Concepts B.V. heeft met één van haar handelsnamen; 't Vosje & Van der Linde Catering en Organisatie in de loop der jaren grote bekendheid gekregen met het cateren en organiseren van feesten en partijen op allerlei locaties door geheel Nederland. Ook is zij op diverse vaste locaties en op Partyschepen de huiscateraar.

Inmiddels hebben wij onze cateringservice bij vele grote bedrijven mogen leveren. Wij noemen bijvoorbeeld KPN, Volvo, John de Mol Productions (de Bus!), DiDi, Kia Motors, FoxKids, IHC, Ballast Nedam, Sligro Nederland, Shell Nederland, Opel Nederland, ABN-Amro, C1000, Jumbo en natuurlijk nog vele, vele anderen.

Ons bedrijf bestaat inmiddels uit diverse afdelingen met die allemaal een eigen specialisatie hebben. U kunt bij ons daarom ook terecht voor evenement organisatie, horecaverhuur voor bedrijf en particulier, artiestenbemiddeling en onze nieuwste aanwinst: Partyschip De Ameland. Een fantastisch varend grand-café party- & presentatieschip die plaatst biedt aan meer dan 600 personen.
Kijkt u ook maar eens op www.partyservice.nl, www.theaterophetwater.nl en www.rederijameland.nl.

Door de grote vraag naar onze saladeschotels en buffetten aan huis, hebben wij besloten om deze service ook via internet te gaan aanbieden en deze dienst onder te brengen in een aparte afdeling: Partyschotels.nl
Onze verkoop afdeling en koks kunnen u daardoor op een nog betere manier van dienst zijn.En zo is het begonnen...

Na zijn schooljaren in Den Briel is de uit Oostvoorne afkomstige Johan van der Linde in 1983 begonnen in een kleine dorpscafetaria te Oude Tonge.

Cafetaria 't Vosje opende op 14 juni 1983 haar deuren. Johan van der Linde specialiseerde zich snel in het horecavak en haalde zijn vakdiploma's Café & Restaurantbedrijf, Ambachtelijk ijsbereider, Restaurantkok, Uitvoerend Horecaondernemer, Snackspecialist, werd leermeester en later zelfs examinator voor de horecabranche. Door het enthousiasme werd de onderneming in 1990 uitgebreid met een Café-restaurant en werd er een aanvang gemaakt met de verkoop van dagschotels en overwerk maaltijden. De saladeschotels en partyhapjes waren vanaf de start in 1983 al een succes, dit succes zette zich steeds verder voort....

Door het vasthouden van een constante kwaliteit, perfecte service en vriendelijke en gastvrije medewerkers zijn de diensten en gerechten van 't Vosje en van der Linde in de regio Zuid-West Nederland tot een begrip geworden.


Afhalen

Uw bestelling kunt u afhalen te Oude Tonge, bij onze productiekeuken of in het café-restaurant. Maar ook bij het regiokantoor in Oostvoorne kunt u in overleg uw bestelling afhalen.


Bezorgen

Wij kunnen uw bestelling natuurlijk ook aan huis leveren tegen bezorgkosten.
U kunt uw bestelling laten leveren op een door u gewenst tijdstip waarvoor wij een kilometertarief berekenen met een minimum tarief van € 25,00 voor de eerste 25 kilometer.

Ook hebben wij een voordeliger En-route schema voor u.
Hierbij leveren wij uw bestelling volgens onze tijden en volgens onze route. Natuurlijk heeft u uw bestelling altijd op tijd binnen.

Kijkt u onder de button afhalen/bezorgen voor verdere prijsinformatie.

Bestellen

Door middel van deze website heeft u ons assortiment overzichtelijk op uw scherm en kunt u gemakkelijk online bestellen. Het telefonisch bestellen kan ook via 0900-2353337 (0.15 ct per min). Maak nu uw keus, dan kunt u straks genieten

 

Winkelwagen


VirtueMart
Uw mandje is momenteel leeg.

Deel met je vrienden

GerelateerdMaak uw feest compleet met Horecarent!


Maak uw feest compleet met
Horecarent.nl

Actie !

Bestelling boven de 175 euro?

wijnactie

U ontvangt van ons een heerlijke fles wijn.
Keuze uit wit,rood of rosé

 

LET OP! ONZE PRIJZEN ZIJN EXCL. BTW!


Contact Partyschotels | 0900-2353337


Heeft uw vragen of wilt u
uitleg? Bel 0900-2353337

advertentie

Theater Op Het WaterPartyschotels.nl is een onderdeel van Partyservice Nederland